El Ref

Tuotevalikoima senkun laajenee!

Usein asuntojen ja toimistojen jäähdytyslaitteiden sijoittelussa tulee vastaan rakenteellisia haasteita. Vapaata seinää tai kattopintaa ei ole tai ei haluta esteettisistä syistä hyödyntää.

Nyt voimme tarjota ratkaisuja haastavimpiinkin tiloihin. Valikoimista löytyy yksiköitä lattialle, seinään, kattoon, katon sisään, IV-kanavaan tai vaikkapa liitettynä nykyiseen LVI IV järjestelmään, jolloin jäähdytys/lämmitys laitteistoa ei edes tarvitse tuoda käyttötilaan.

Tuotemerkkeinä meiltä löytyy Fujitsu general, Midea, Technibel, Panasonic, Mitsubishi ja Samsung.

Lisäksi kaikki myymämme tuotteet on mahdollista saada wifi etäohjauksella, sekä jo asennettuihin laitteisiin voimme tarjota Broadlink RM-PRO wifi ”Kaukosäädintä”, jossa lämpötilan seuranta sisäänrakennettuna.

Seuraa El Ref Oy:tä: